Μήνυμα του italika.gr : Καλωσορίσατε στον δικτυακό τόπου του italika.gr . Βρίσκεστε στο Blogs του site , σεβαστείτε το χώρο και αν είστε λάτρεις των Ιταλικών βοηθήστε τον να γίνει καλύτερος . Καλή διασκέδαση !!!!

Attualita` - Επικαιρότητα


.
. .

Η ενημέρωση γίνεται από το webTVspot channel - You Tube

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

Καθηγητές Ιταλικών

Προσοχή στους καθηγητές

Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα σπίτι τους λόγω έλλειψης χρόνου. Προσοχή όμως στις "παγίδες":

1. Επιλέξτε ένα καθηγητή φιλόλογο που έχει σπουδάσει το αντικείμενο, που είναι η δουλεία του, που ασχολείται καθημερινά με την διδασκαλία της ιταλικής γλώσσας…. και όχι να δουλεύει το πρωί στην ‘’Τράπεζα’’ και το απόγευμα να παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα. Δεν μπορεί να ασχοληθεί μαζί σας… Δεν έχει χρόνο….

2. Προσοχή στις Ιταλίδες που ζουν στην Ελλάδα ή στους Έλληνες που έζησαν για ένα διάστημα στην Ιταλία και παραδίδουν ιδιαίτερα μαθήματα. Δεν είναι η δουλειά τους …. δεν είναι φιλόλογοι. Και εμείς μιλάμε πολύ καλά ελληνικά… αλλά δεν μπορούμε να τα διδάξουμε. Σκεφτείτε ότι παρόλο που γεννηθήκαμε και ζούμε στην Ελλάδα, τα ελληνικά τα μάθαμε από ειδικευμένους καθηγητές φιλόλογους και όχι από καθηγητές ‘’Μαθηματικών’’ ….

3. Προσοχή σε αυτούς που έχουν στα χέρια τους ένα πιστοποιητικό γνώσης τύπου celi 3, celi 4, celi 5 κλπ. …. Είναι απλά μια πιστοποίηση γνώσης κάποιου επιπέδου. Και τα παιδάκια τελειώνουν το δημοτικό ή το γυμνάσιο και έχουν ένα απολυτήριο - πιστοποιητικό σπουδών… αλλά δεν έγιναν ξαφνικά φιλόλογοι… Δεν μπορούν να διδάξουν την ελληνική γλώσσα …

Προσοχή.... στους Αυτοαποκαλούμενους καθηγητές….. Καθηγητής δεν γεννιέσαι…. Σπουδάζεις…. Δεν είναι ταλέντο…. Και ο χώρος των Ιταλικών δεν είναι talent show…..

Γι’ αυτό ζητήστε πάντα Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών... ( υποχρεούται να έχει αν είναι νόμιμος με επάρκεια )... αν δεν έχει ζητήστε να δείτε την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος... και αν δεν υπάρχει…. βρείτε άλλον…. ή απευθυνθείτε σε ένα εξειδικευμένο κέντρο ιταλικής γλώσσας...

Η επιλογή είναι δική σας......

Τριανταφύλλου Ευστάθιος

2 σχόλια:

www.italika.gr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
www.italika.gr είπε...

Νέα Υπηρεσία του www.italika.gr

Δυνατότητα προβολής βιογραφικού και αναζήτηση καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα ανά περιοχή σε όλη την Ελλάδα.

Αναζήτηση & πληροφορίες για προβολή βιογραφικού εδώ >...
http://www.italika.gr/bancadati/atene.htm

Venezia : Rialto Bridge in Live Streaming - Live Webcam

Televideo της Rai

Ενημερωθείτε άμεσα & έγκαιρα από το Televideo της Rai για το τι συμβαίνει στην Ιταλία και τον κόσμο.

Πίνακας Ανακοινώσεων


Πίνακας Ανακοινώσεων - Αφήστε το μήνυμα σας ή το σχόλιο σας