Μήνυμα του italika.gr : Καλωσορίσατε στον δικτυακό τόπου του italika.gr . Βρίσκεστε στο Blogs του site , σεβαστείτε το χώρο και αν είστε λάτρεις των Ιταλικών βοηθήστε τον να γίνει καλύτερος . Καλή διασκέδαση !!!!

Attualita` - Επικαιρότητα


.
. .

Η ενημέρωση γίνεται από το webTVspot channel - You Tube

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Mαθήματα από Απόσταση - On Line

Από το 2006 ξεκίνησαν τα μαθήματα από Απόσταση - On Line μέσω internet και συνεχίζονται έως και σήμερα με άριστα αποτελέσματα.
Μια καινοτομία στο χώρο των Ιταλικών που κατέστησε αναγκαία την ύπαρξη τους λόγο έλλειψης χρόνου και ανάγκης για μηδενισμό και κατάργησης των αποστάσεων με στόχο την Άμεση, Γρήγορη, Σωστή μάθηση και έγκυρη ενημέρωση.
Δεν διαφέρουν απ’ τα Ιδιαίτερα Ατομικά Μαθήματα στο χώρο σας, είναι ιδιαίτερα μαθήματα Live με Εικόνα και Ήχο μέσω Internet και είμαστε σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος σε Επαφή ( Οπτική & Ηχητική ) για άμεση Παρέμβαση - Εξήγηση όπως στα ιδιαίτερα με τον καθηγητή δίπλα σας να εξηγεί και να διορθώνει.
Τα μαθήματα γίνονται με τα πιο Σύγχρονα Διδακτικά Βιβλία που υπάρχουν, μαζί με τον καθηγητή και όχι μέσω κάποιου ηλεκτρονικού προγράμματος για PC μη έγκυρο & πιστοποιημένο.

Γιατί online - 4 Λόγοι
Έχετε την δυνατότητα να συνδεθείτε από τον χώρο σας ( Σπίτι - Γραφείο - Εξοχικό – Διακοπές ) μηδενίζοντας τις αποστάσεις, το άγχος και το χάσιμο χρόνου σε άσκοπες μετακινήσεις. Ένας ευχάριστος τρόπος για να μάθει κανείς την Ιταλική Γλώσσα στο χώρο του.

Μια Ιδανική & Οικονομική λύση για όσους έχουν πρόβλημα Χρόνου ή Μετακίνησης, λόγω φόρτο εργασίας ή απόστασης και θα ήθελαν μαθήματα στο χώρο τους αξιοποιώντας στο μέγιστο τον ελεύθερο χρόνο τους. ( Μαθητές - Φοιτητές - Επιχειρηματίες – Εργαζόμενους )

Για άτομα από Επαρχία που δεν μπορούν να βρουν εναλλακτική λύση στο χώρο τους και θα ήθελαν να μάθουν, να σπουδάσουν και να εμβαθύνουν στην Ιταλική Γλώσσα και Κουλτούρα.

Για όσους βρίσκονται ήδη στην Ιταλία και θα ήθελαν βοήθεια με την Γλώσσα: Μαθήματα Γλώσσας, Ομιλίας, Γραμματικής και Επικοινωνίας. ( Για Φοιτητές στα Α.Ε.Ι. Ιταλίας, Επιχειρηματίες & Εργαζόμενους )

Ακολουθεί σχετικό video πώς γίνονται τα μαθήματα On Line -->





Τριανταφύλλου Ευστάθιος
www.italika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Venezia : Rialto Bridge in Live Streaming - Live Webcam

Televideo της Rai

Ενημερωθείτε άμεσα & έγκαιρα από το Televideo της Rai για το τι συμβαίνει στην Ιταλία και τον κόσμο.

Πίνακας Ανακοινώσεων


Πίνακας Ανακοινώσεων - Αφήστε το μήνυμα σας ή το σχόλιο σας