Μήνυμα του italika.gr : Καλωσορίσατε στον δικτυακό τόπου του italika.gr . Βρίσκεστε στο Blogs του site , σεβαστείτε το χώρο και αν είστε λάτρεις των Ιταλικών βοηθήστε τον να γίνει καλύτερος . Καλή διασκέδαση !!!!

Attualita` - Επικαιρότητα


.
. .

Η ενημέρωση γίνεται από το webTVspot channel - You Tube

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Όλοι Μαζί.. Η Ελλάδα μπορεί !

Το www.italika.gr συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Σκάι ( www.skai.gr ) με τίτλο «Όλοι Μαζί .. Η Ελλάδα μπορεί !» με όλες τις παρακάτω προσφορές σε όσους χρειάζονται πραγματικά στήριξη σε μια κοινή προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης . Ενημερωθείτε γι αυτήν την πρωτοβουλία, πάρτε μέρος σε αυτήν την προσπάθεια του Σκάι, γιατί όλοι μαζί μπορούμε.

( Όλοι όσοι συμμετέχουν http://www.skai.gr/news/folders.. )

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ..>> Εδώ

Η πρωτοβουλία του Σκάι περιλαμβάνει :

1) Έκκληση για βοήθεια : Θα βρείτε συνανθρώπους που ζητούν βοήθεια.

2) Εύρεση εργασίας : Αν ψάχνετε εργασία μπορείτε να το δηλώσετε.

3) Προσφορές εργασίας : Αν προσφέρετε εργασία μπορείτε να το γνωστοποιήσετε.

4) Εθελοντική προσφορά : Σε είδη και υπηρεσίες.

5) Μείωση τιμών και προσφορών : Παρουσιάζει όλες τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία μειώνοντας τις τιμές ή προχωρώντας σε προσφορές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ italika.gr

Όλες τις προσφορές μπορείτε να τις βρείτε αναρτημένες αναλυτικά και στην σελίδα www.italika.gr/times :

1) Για οικογένειες : Ο ένας πληρώνει κανονικά, ο δεύτερος το 1/3 και ο τρίτος δωρεάν.( Ποσοστό μείωσης που αγγίζει το 55% )

2) Για Φοιτητές, Πολύτεκνους, Άνεργους και Δ. Υπαλλήλους : Έκπτωση μέχρι και 10% επιπλέον από το πρόγραμμα που θα επιλέξουν.

3) Μαθήματα On Line μέσω internet : Είναι κοστολογημένα 20% πιο φθηνά σε σχέση με τα μαθήματα στο χώρο σας και με δυνατότητα περαιτέρω μείωσης ανάλογα με την περίπτωση ( σε Φοιτητές, Πολύτεκνους, Άνεργους και Δ. Υπαλλήλους)

4) Γκρουπ 2 & 3 ατόμων : Είναι κοστολογημένα 30% & 40% πιο φθηνά σε σχέση με τα ιδιαίτερα στον χώρο σας ( ένα άτομο ) και υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω μείωσης έως και 10%.

5) Για όσους κάνουν μαθήματα : Υπάρχει η δυνατότητα για έξτρα μαθήματα πέρα από τα προγραμματισμένα στην μισή τιμή ( έως -50% μέσω internet , on line ).

6) Χαμηλά εισοδήματα : Όλες οι τιμές και οι προσφορές που είναι αναρτημένες στην σελίδα μου www.italika.gr/times μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με την περίπτωση.

7) Έξτρα βοήθεια : Όσοι παρακολουθούν μαθήματα έχουν την δυνατότητα να συνδέονται on line στο MSN όλες τις ημέρες για τυχόν απορίες, διευκρινήσεις ή έξτρα ασκήσεις.

Οι προσφορές και οι εκπτώσεις ισχύουν μόνο για μαθήματα εντός Ελλάδος και όχι για μαθήματα On Line μέσω internet σε Ευρώπη, Κύπρο, Αμερική ή Αυστραλία…

Αγαπάμε αυτή τη χώρα.. στηρίζουμε Ελλάδα.. στηρίζουμε τους Έλληνες !
Όλοι μαζί μπορούμε !!! … Να βγούμε από την δύσκολη αυτή οικονομική κατάσταση !


Τριανταφύλλου Ευστάθιος
Καθηγητής ιταλικών
www.italika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Venezia : Rialto Bridge in Live Streaming - Live Webcam

Televideo της Rai

Ενημερωθείτε άμεσα & έγκαιρα από το Televideo της Rai για το τι συμβαίνει στην Ιταλία και τον κόσμο.

Πίνακας Ανακοινώσεων


Πίνακας Ανακοινώσεων - Αφήστε το μήνυμα σας ή το σχόλιο σας